HTML

Pratite nas Virtualni prikaz

Email

info@flek.ba

KONTAKT ADMINISTRACIJA

035 360 760

OPERATIVNI CENTAR

035 247 350

Sistem Za Satelitsko Praćenje

Uspostavljanje nadzora nad vozilima u cilju kontrole implementacije  poslovnih procesa uzrokuje smanjenje operativnih troškova i povećanje  efektivnosti distribucije.

GPS Tracker je sistem za praćenje vozila koji se sastoji od 24 satelita, Internet servera, SMS gateway-a kao i uređaja za praćenje koji se svi koriste putem software-a koji Vam je dostupan putem Internet-a u bilo koje vremensko doba i sa bilo koje lokacije.

GPS Tracker sistem za satelitsko praćenje je rezultat zajedničkog rada vodeće firme specijalizovane za proizvodnju, promet i pružanje usluga u oblasti sigurnosnih sistema – Flek d.o.o. i lidera u oblasti pružanja usluga informatičkog inženjeringa -Source Code d.o.o. GPS Tracker je mnogo više od samog satelitskog praćenja vozila.Pored osnovnog praćenja vozila, GPS Tracker Vam omogućava da korištenjem Vama dostupnih alata u sistemu, poboljšate ne samo nadzor nad mobilnim resursima već i da uspostavite kontrolu nad kompletnom distributivnom mrežom.

 

Šta Vam GPS Tracker omogućava?

 •  Mnogo više od trenutne lokacije
  Veliki broj GPS aplikacija u upotrebi danas Vam mogu prikazati lokaciju Vaših vozila na mapi – za GPS Tracker to je samo početak! GPS Tracker Vam pruža mnogo više od toga. GPS Tracker sistem Vam dostavlja pravovremeni uvid u informacije koje Vam pomažu da svaku od vaših dnevnih operacija učinite efektivniom.
 •  Mjerenje efektivnosti investicija – u STVARNOM vremenu!
  Efektivnost upotrebe vozila mora biti opravdana jer svako vozilo, kao i njegov vozač, su za Vas investicija koja mora biti osigurana i isplativa.Mjerenje efektivnosti takvih investicija zna biti jako komplikovano i obično se svodi na ostvareni promet i pređenu kilometražu koja se mjeri očitavanjem odometra u svakom vozilu. Sa GPS Tracker sistemom za satelitsko praćenje, mjerenje efektivnosti i isplativosti Vaših resursa postaje znatno jednostavnije, preciznije i u STVARNOM vremenu. Kako bi se Vaša investicija u potpunosti opravdala morate znati njen kapacitet i koliko tog kapaciteta je ostvareno. Takođe morate znati i koliko od tog kapaciteta je iskorišteno u potrebe Vaše organizacije a koliko u “privatne”. Sa GPS Tracker sistemom sada znate sve!
 • Svako vozilo kao profit centar
  Koristeći GPS Tracker, bićete u stanju da planirate, optimizirate i analizirate efektivnost vaše firme na terenu.
  Plate i doprinosi radnika su odprilike oko 80% Vašeg budžeta. Da li stvarno možete priuštiti radnike koji ne rade najbolje što mogu? Sa detaljnim informacijama o aktivnostima vozila na terenu, GPS Tracker Vas stavlja u poziciju da donosite odluke putem kojih ćete optimizirati produktivnost vozača. Takve optimizacije mogu imati drastičan učinak na Vaš promet.

 

Korištenjem GPS Tracker sistema, postajete u mogućnosti da

 •  Smanjite operativne troškove voznog parka
 •  Povećate efektivnost distribucije
 •  Dodatno osigurate investiciju voznog parka
 •  Uspostavite apsolutni nadzor
 •  Povećate nivo zadovoljstva svojih klijenata
0 0

Vaša sigurnost je naša briga

Kontaktirajte nas
logosHome.png